Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Kobbel - Biothane 10mm

  • kr 349

På lager.

Biothane kobbel - 10mm er den perfekte løsningen for deg som ønsker et holdbart, mykt og slitesterkt produkt. Dette koblet er laget av biothane, et materiale som er ekstremt sterkt, fleksibelt og slitesterkt. Det er lett å rengjøre og bevarer fleksibiliteten selv under de mest ekstreme forholdene. Det er ideelt for bruk i alle typer miljøer, fra lek og moro til turer i skogen. Koblet er også utstyrt med sterke metallkroker som gjør det enkelt å feste kobbelet til selen/halsbånd. Det er også behagelig å bruke og gir god støtte og komfort.


Selveste kobbelet er super mykt og føles behagelig i hånden din. Det rengjøres enkelt med en fuktig klut og veier lite. Velge mellom ulike lengder på kobbelet. Ønsker du en annen lenge enn oppgitt under så send oss en mail til [email protected]


BioThane® er merkenavnet på alle belagte webbingprodukter laget av BioThane Coated Webbing Corp, produsert og patentert i USA. Det er i bunn og grunn en kjerne av polyesterwebbing, belagt med TPU- eller PVC-belegg, og det er dette som gjør dem mer slitesterk, vanntett og enkel å rengjøre. Det egner seg godt til utendørsaktiviteter, da det er enkelt å rengjøre, og tåler ekstrem kulde uten å bli stivt. Ypperlig for aktive hunder, som liker å bade, leke røft, og rulle seg på alle typer underlag.

Hvorfor er BioThane® bedre en skinn?

Ved normal bruk vil BioThane® vare lenger enn både lær og nylon. BioThane® absorberer ikke fukt, og vil ikke bli utsatt for jordslag, mugg eller bakterier. Man unngår derved ubehagelig lukt. BioThane® er også lett tilgjengelig i forskjellige farger.