• Fast frakt 79 kr / Fri frakt over 1200 kr
GRATIS retur/ Rask leveringstid

Frakt, retur og angrerett

Frakt


Hvem leverer bestillingen min?

Alle bestillinger sendes med Bring eller Posten. Bestillingen din blir levert hjem i postkassen. Dersom det ikke er plass i postkassen vil du få en sms eller e-post med melding om henting på  ditt nærmeste postkontoret eller Post i Butikk. Alle pakker leveres med sporing.

Hva er leveringstiden?

Leveringstiden er 2-4 virkedager. Med forbehold om forsinkelser i perioder med mye pågang hos Posten/Bring. Vi sender alle bestillinger dagen etter bestilling er mottatt. Bestillinger med personalisering blir sendt innen 2 virkedager. 

Hva er leveringstiden på varer som er laget etter kundens ønske?

Alle produkter som lages etter kundens ønsker og preferanser er det 2-6 virkedager produksjonstid. 

Hvor mye betaler jeg i frakt?

Vi har fast frakt kr 79 i hele Norge. Vi tilbyr fri frakt over kr 1200.


Varen jeg mottok er ødelagt, hva gjør jeg? 

Send mail til [email protected] og legg ved bilde - vi sender deg nytt produkt så fort som mulig. 


Retur - GRATIS retur hos oss! 


Hvordan returnerer jeg en vare?

Du kan returnere en vare du har kjøpt hos oss innen 14 dager etter du mottok varene.Produktet skal være i samme stand som da du mottok varen. Send oss en mail til [email protected] om retur og bestillingsnummer. Send oss pakken i retur til adresser under. Beløpet på refundert produkt refunderes når vi har mottatt og behandlet returen - dette tar vanligvis 10 virkedager. Fraktkostnad til deg må kjøper stå for selv. Vi refunderer kun beløpet på selveste varen. 

Returadresse:
CityDogs
Remviksletta 26
6010 Ålesund


Bytte varer
Ønsker du å bytte en vare, så returnerer du varen du ikke ønsker til oss. Deretter legger du en ny bestilling i nettbutikken med en ny betaling. Retur betaler vi. 

Varer som ikke kan returneres
Om varen er brukt, orginalemballasjen er skadet eller om varen mangler medfølgende lapper godkjennes ikke returen. Husk å fjerne alle eventuelle hundehår før du returnere varen. Er varen full av hundehår vil den bli ansett som brukt.Produkter med personalisering refunderes ikke. 

Har du fremdeles spørsmål om retur og bytte? Vennligst ta kontakt med oss på [email protected]  så skal vi hjelpe deg så fort vi kan!


Angrerett

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra tidspunktet du mottar varene fra Citydogs. Skal du ikke være fornøyd så hjelper vi deg, send oss en mail på [email protected].

I henhold til angrerettloven (lov om opplysningsplikt og angrerett) har du som forbruker rett til å angre på ditt kjøp innen 14 dager etter du mottar våren dersom du ønsker å returnere dine varer så vil vi tilbakebetale pengene når varene er ankommet Citydogs. Forbrukeren står for kostnad ved retur av varer. Angrerettskjema finner du i ordrebekreftelsen du mottok på din oppgitte mail. 

Hvordan angrer jeg kjøpet og returnerer en vare?
Dersom du benytter deg av angreretten så må angreretten benyttes innen 14 dager etter du har mottatt varen. Du må snarest innen fristen har gått ut sendt oss en mail med angrerettskjema til [email protected] 

Når returen har kommet til oss, behandler vi din retur innen 10 arbeidsdager og kontakter deg ved eventuelle spørsmål. Tilbakebetaling skjer oftest i løpet av et par arbeidsdager.