Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Om oss


CityDogs er en norsk nettbutikk som leverer hundeklær og utstyr til topp kvalitet, tilpasset norske forhold og testet av oss.


Vårt mål er å kunne tilby stilfulle og funksjonelle produkter til både hund og eier. Produktene våre er nøye utvalgt for å kunne tilby et bredt spekter av ulike modeller, priser, størrelser og design. Det jobbes kontinuerlig med å finne nye og spennende produkter.

Det oppdages hele tiden ny forsking om hundehold og hvordan vi kan forbedre livet og hverdagen til eier og hund. Dette inspirerer meg til å kunne nå ut til flere mennesker med gode produkter som ikke hemmer hundens bevegelser og beriker livet samtidig. Citydogs er ikke bare en nettbutikk, men vi tilbyr også informative innlegg om hundehold og belønningsbaserte treningsmetoder i samarbeid med den dyktige hundetreneren Karianne fra poteterapi

En stor del av vår produktlinje er håndsydde produkter av god kvalitet. Denne håndsydde kolleksjon er kun av kvinnelige produsenter. Disse varene vil du kun finne i vår nettbutikk.
Org.nr: NO928324303