Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Ortopedisk Cavebed - 90 cm

  • kr 1 699

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Denne prisvinnede sengen er laget for å gi hunden din maximal comfort. Den består av ortopedisk memory skum som sørger for god avlastning for hele kroppen. I tillegg består sengen av  et FAR infrarødt tekstil som sørger for varme i kroppen. Perfekt for hunder som lett blir kalde og fryser samt eldre hunder. En riktig god seng for helse og comfort.

Trekket kan lett tas av for vask og rengjøring.

Hovedstoffet i Cave bed er ullblanding. Ull er 100% naturlig materiale laget av saueull. Det er bærekraftig og biologisk nedbrytbar fiber. Ull har egenskaper i motsetning til noe menneskeskapt materiale. Ull tilpasser seg endringer i bærerenes kroppstemperatur. Det har gode oppvarmingsegenskaper på kaldt vær, men det er behagelig også når det er varmt. Den har stor fukttransporterende kapasitet. Ull er varm også når den er våt, og takket være naturlige antibakterielle egenskaper kjemper den mot lukt. Ull er selvrensende som trenger mindre vask. Å blande ull med litt syntetiske stoffer gir stoffet myk følelse og enda bedre holdbarhet. Akryl er lett, mykt og varmt materiale med en ulllignende følelse. Den er ideell blanding med ull. Den har veldig god fasongretensjon, raskt tørre egenskaper, den er holdbar og enkel å ta vare på.

Fôret på sengen har langt infrarødt (FIR) -utslippende stoff. Det unike stoffet fanger kjæledyrets kroppsvarme og sender ut FIR-energi tilbake. FIR består av korte elektromagnetiske bølger som er i stand til å trenge inn i vev, og har biologiske effekter som å akselerere utvinning av muskler etter trening, øke blodstrømmen og lymfesirkulasjonen, redusere smerter, betennelse og oksidativt stress. 


Skall: 70% akryl, 30% ull.
Fôr: 55% bomull, 37% grafen, 8% elastan.
Fylling: Skjæring av minneskum


Vask forsiktig for hånd. Eksklusivt vaskemiddel for ull anbefales. Ingen blekemiddel, ingen kjemisk vask, ingen tørketrommel, ikke stryk eller bruk vaskemiddel.